Servicii

Conectam idei, oameni și companii!
Construim strategii neconvenționale
cu idei inovative, personalizate
pentru fiecare client în parte.

GoodStory inspiră și provoacă, iar din aceste direcții am construit oferta noastră de servicii. Astfel, am dezvoltat produse specifice având ca scop dezvoltarea echipelor și a organizațiilor în ansamblul lor. Serviciile noastre vin în sprijinul obiectivelor de business ale clienților într-o manieră eficientă din perspectiva costurilor, generând rezultate clare și măsurabile.

Experții noștri pot face diagnoza companiei tale, pot contribui la optimizarea proceselor de resurse umane, oferă setări pentru indicatorii de performanță și măsurarea acestora. De asemenea, echipa GoodStory își oferă expertiza în dezvoltarea unor strategii de business, de la elaborare planului de acțiune, până la pașii concreți de implementare.

În ce se traduc aceste lucruri pentru clienții noștri? Access la experiența vastă și variată a GoodStory (peste 50 clienți din 10 industrii), o echipă de experți care te pot ajuta să implementezi inițiative potrivite pentru mediul din compania ta, să crești gradul de motivare și retenție a angajaților valoroși, implicit a performanței echipei.

În plus, contribuind la crearea unui mediu organizațional optim, te putem ajuta crești imaginea de angajator preferat și să atragi mai ușor noi candidați în cadrul echipei, cu aptitudini și abilități care să ofere un plus de valoare companiei.

Storycreators, Strategists and Creatives #marketing
EVALUAREA ECHIPEI

Află care este adevăratul potențial al echipei tale și, implicit, al organizației. Experții GoodStory te vor asista în acest demers aplicând instrumente specifice și oferind evaluări validate. Astfel te putem ajuta să aduci echipa la un nivel optim de comunicare, colaborare, si energie.

Centre de evaluare / centre de dezvoltare

În implementarea cu succes a acestor proiecte, consultanții GoodStory parcurg 4 etape: analiza organizației și a departamentului, dezvoltarea de instrumente și exerciții, evaluarea propriu-zisă și livrarea rezultatelor (inclusiv analiza diferențelor și propuneri de direcții de acțiune). Astfel, reușim să construim un pipeline de talente sau te ajutăm să angajezi omul potrivit pe postul potrivit. Rezultatul este o imagine reală a nivelului de dezvoltare a angajaților-cheie, dar și o dezvoltare armonioasă pe termen lung a echipelor și, implicit, a companiei.

Diagnoză organizațională

Echipa GoodStory aplică metode de evaluare specifice pentru a determina decalajul dintre performanța curentă a organizației și cea dorită. În funcție de rezultate, aceasta oferă un plan de acțiune concret, complex, care oferă soluțiile potrivite pentru a atinge obiectivele de business ale companiei.

Consultanță în optimizarea proceselor

Experții noștri ajută companiile să optimizeze proceselor de Resurse Umane pe două niveluri: la nivel de departament și la nivel individual. Mai mult, GoodStory traduce operațiunile de Resurse Umane în politici, proceduri, flow, instrucțiuni plecând de la concept la acțiuni concrete. Astfel, clientul obține un parcurs armonios și coerent care contribuie la construirea unei culturi organizaționale coerente.

Setare și măsurare de indicatori de performanță

Specialiștii GoodStory consideră că indicatorii sunt elementul de bază al unui sistem de management al performanței. Prin urmare, în urma evaluărilor făcute alături de clienți, oferă consultanță și soluții concrete astfel încât aceștia să seteze și să măsoare indicatori individuali, de echipă/ de department/de unitate și organizaționali. Rezultatul: o echipă mai eficientă, procese optimizate și creșterea gradului de performanță.

Servicii de outplacement

Echipa noastră de consultanți asistă angajații pe parcursul unui proiect de outplacement prin sesiuni de consiliere în carieră, suport în elaborarea CV-ului și identificarea pozițiilor potrivite, mijlocind discuțiile între fiecare persoană implicată și angajatori.

GoodStory tells the best team stories #team-buildings
INSTRUIREA ECHIPEI

Ajută-ți echipa să atingă adevăratul său potențial! Experții GoodStory dispun de instrumentele și de know-how-ul necesare pentru a oferi programe de consiliere și coaching, cursuri și workshop-uri care vizează dezvoltarea de abilități specific profilelor interne, dar și programe de dezvoltare a abilităților de leadership.

Consiliere cariera si coaching

Preocuparea pentru dezvoltarea personală continuă a angajaților este o măsură care crește gradul de motivare al acestora, precum și engagementul față de companie. Angajații evoluează, se dezvoltă odată cu organizația din care fac parte, prin urmare coachingul îi poate pregăti să facă față unor noi provocări, inclusiv să-și aducă un suport valoros în situații de criză sau în elaborarea strategiilor. Mai mult, dincolo de procesul one to one sau de grup, programele noastre sprijină orice echipă să își identifice ritmul de lucru, procesele și relațiile interumane necesare pentru a atinge potențialul maxim.

Programe de dezvoltare a abilităților de leadership

Contribuim activ la alinierea proceselor de business cu resursele necesare și capitalul uman pentru o dezvoltare și transformare organizațională continuă. Am dezvoltat metode diverse de instruire adaptate stilului de învățare și agendei viitorilor leaderi din cadrul companiei. Metodele noastre includ: training în clasă, învățare experiențială, mentoring/ coaching, participare în grupe comune de lucru. Acestea includ înțelegerea în profunzime a misiunii, culturii companiei, dar și dezvoltarea abilităților-cheie, a proceselor de business și rolul critic pe care fiecare dintre acestea îl joacă în dezvoltarea organizației.

Programe de cursuri si workshop-uri "in house"

O echipă bine pregătită va anticipa nevoile de dezvoltare a organizației, contribuind la creșterea performanței într-un timp scurt și cu resurse eficientizate. Experții GoodStory contribuie la creșterea abilităților echipei, oferind un proces de învățare adaptat fiecărei categorii de angajați, în funcție de generație. Astfel, oferim un portofoliu extins de cursuri și workshopuri folosind metodologii proprii, a căror eficiență a fost validată în cei peste 10 ani de experiență ai consultanților. Metodele noastre sunt axate pe stimulare, pe provocări care motivează, fiind adaptate atât pentru sistemul offline, cât și pentru cel online. Echipa noastră de traineri înțelege importanța adaptării fiecărui curs la nevoile clientului. Astfel, dezvoltăm alături de acesta o structură care înglobează obiectivele de business și de instruire și include topici, exemple, exerciții și activități personalizate.

Let us build the story of your company's success #development
MOTIVAREA ECHIPEI

Prin metodele dezvoltate de GoodStory de-a lungul celor 10 ani de experiență putem oferi cadrul necesar pentru a crește gradul de motivare al echipei, performanța acesteia și, implicit, performanța organizației. În plus, întrega echipă va învăța cum să acționeze în concordanță cu cultura organizațională a companiei.

Team building-uri

Activitățile de engagement și conectare între membri echipei cresc eficiența acesteia. Propunerea GoodStory este de a face din astfel de evenimente o experiență de învățare și dezvoltare, într-o manieră relaxată, distractivă. Teambuildingurile care împletesc activitățile tipice – de cunoaștere a angajaților, de conectare cu aceștia – cu experiențe de dezvoltare personală și lucru în echipă au cea mai mare rată de succes când vine vorba nu doar de employee experience, ci și de motivare. Specialiștii GoddStory au elaborat de-a lungul celor 10 ani de experiență programe complexe și complete, adaptate gradului de maturitate și de dezvoltare al echipei.

Petreceri corporate

Petrecerile și întâlnirile de companie sunt un factor motivațional important în viața oricărei organizații. Dincolo de raporturile de muncă, o conectare între membrii echipei, în profunzime, și o cunoaștere la un nivel înalt decât un simplu raport de muncă sunt premize pentru a crește atât satisfacția la locul de muncă, cât și performanța. Clienții GoodStory au la dispoziție un portofoliu vast de tematici din catalogul propriu, însă specialiștii noștri sunt gata să personalizeze oferta în funcție de nevoile și așteptările fiecărui client.

Instrumente de motivare și implicare a angajaților în cadrul companiei

Scopul oricărei companii este de a lucra cu angajați fericiți și motivați. Pe lângă instrumentele de reward & recognition clasice, experții GoodStory au abilitatea de a implementa instrumente specifice de motivare care răspund nevoilor psihologice și de personalitate ale angajaților. Acestea includ, dar nu se limitează la incentivare prin instrumente de tip gamification, organizare de evenimente interne sau de proiecte de tip CSR.

Sondaje de satisfacție a angajaților

Odată cu evoluția companiei, dezvoltarea echipei și consolidarea acesteia, dar și în cazul implementrii unor măsuri noi, schimbarea direcției de dezvoltare a companiei etc., sondajele de satisfacție a angajaților devin instrumente valoroase de măsurare a pulsului companiei și de înțelegere a culturii organizaționale. Experții GoodStory pot evalua peste 50 de aspecte ale satisfacției la locul de muncă și implicare în companie, fiecare dintre acestea oferind informații specifice.