Ai nevoie de un program de team building inovator? S-a marit echipa? Vrei sa comunice si sa colaboreze mai bine? Vrei angajati motivati? Alege sa faci urmatorul eveniment de echipa la Elysion View! Poti alege unul dintre programele de team building de mai jos, sau putem construi unul special, in functie de cerintele specifice.

good POINTS.

 • done Oferim o locatie premium in exclusivitate pentru echipa ta, Elysion View
 • done Avem un catalog de teme de team building de unde poti alege
 • done Construim programe personalizate la cerere
 • done Team building-urile la Elysion View sunt o experienta memorabila pentru echipa ta
 • done Avem experienta de peste 10 ani in organizarea de evenimente de echipa
 • done Pentru proiecte specifice lucram exclusiv cu traineri certificati
widgets

POVESTEA MESTERULUI MANOLE

Legenda spune ca Mesterul Manole construia cu multa truda ziua, iar noaptea totul se darama. In cazul echipei tale, constructia nu doar ca va ramane, dar va deveni o amintire pe care o vei lua cu tine la birou si care va pune in evidenta “stalpii” de baza ai echipei.

grade

TROFEUL VESELIEI

Programul presupune ca grupul de participanti sa fie impartit in 4-5 echipe si sa intre in competitie pe parcursul mai multor probe cu scopul de a castiga Trofeul Veseliei.

fitness_center

DIVIDE ET IMPERA!

Programul ofera participantilor ocazia de a face o calatorie in trecut, chiar daca masina timpului pare sa nu existe! Calatoria aceasta ii duce pe participanti in vremea Imperiului Roman. Cu aceasta ocazie, acestia vor deveni adevarati gladiatori ce se vor confrunta in inginerie, concursuri inedite si creatie artistica!

panorama_fish_eye

CERCUL DIVERGENTILOR

Knowing is good. Knowing everything is better! Insa, chiar si atunci cand stii clar care este pozitia ta in relatia cu vecinii/competitia, crezi ca stii totul? ”Cercul” te pune in postura de a cunoaste care sunt relatiile tale cu competitorii din dreapta si din stanga ta, urmand ca tu sa stabilesti ce fel de relatie ai cu cei aflati pe diagonala.

local_hotel

LA HANUL ANCUTEI

Cine a citit Hanul Ancutei sigur isi aminteste festinul culinar pe care hangita il pregatea celor ce poposeau in han. Alivenci, parjoale, poale-n brau, chisca sau zama de pui? Nimic mai simplu pentru echipa ta!

spa

BEAUTY IS WHERE YOUR TEAM IS

Prin colaborarea cu noi, compania ta contribuie la infrumusetarea spatiului unde angajatii isi desfasoara activitatea sau pot realiza obiecte ce ulterior vor fi donate. Sub motto-ul “Beauty is where your team is”, propunem organizarea unor ateliere ale frumosului.

Afla mai multe din catalogul complet al programelor de team-building.

Descarca

Testimoniale

"Cu suportul echipei GoodStory am siguranta livrarii de servicii de calitate in timp util. GoodStory are o echipa formata din persoane dinamice, entuziaste si profesioniste, echipa pe care o recomand cu caldura."

- Andra Vladu, Veeam Romania

"Am creat prima pagina a istoriei team building-ului in Clever impreuna cu GoodStory pentru a ma asigura ca pornim cu dreptul! De la A la Z, totul a fost construit pe valorile noastre si adaptat mediei de varsta. Am adaptat si configurat programele clasice în probe originale și specifice echipei noastre. Provocarea a fost mare întrucat echipa variază de la operatori call center până la programatori și marketing executives, de la 19 la 44 ani. Având în vedere că ne-au oferit servicii complete de la transport și cazare până la sandwich-uri pentru drum, am reușit să mă bucur și eu de eveniment ca orice angajat, fără să mă streseze toate micile detalii organizatorice care mă transformau într-un arici la astfel de evenimente. Good Times, Good Story!"

- Ioana Soare, HR Manager Clever Tech

"Colaborarea cu echipa Goodstory a decurs excelent intrucat au dat dovada de profesionalism si un excelent spirit organizatoric. S-au pliat foarte bine pe solicitarea noastra venind cu propuneri indraznete de a ne dezvolta partea creativa si comunicativa, mai ales la nivel interdepartamental."

- Larisa Cinca, Ameropa

goodEvents.

CONTACT

Ne place sa construim povestea ta. Dorim sa te sprijinim sa transmiti mesajul tau atat catre mediul extern cat si in interiorul organizatiei tale.

Let’s tell a GoodStory!

 • Str. Traian nr. 122-124
  Sector 3
  Bucuresti
  Romania
 • 0722 406 991
 • office@goodstory.ro

• transmiterea de oferte pentru serviciile solicitate sau care prezinta interes;
• transmiterea de oferte pentru alte servicii oferite de companie, mesaje de marketing si publicitare, newslettere in numele companiei SC Ward Ashby Studio SRL;
• transmiterea de invitatii pentru evenimente organizate de catre SC Ward Ashby Studio SRL sau evenimente organizate in parteneriat cu alte companii;
• vezi politica de confidentialitate.