O experiență plăcută la Pastel Chalet
team building la Pastel Chalet

La începutul lunii decembrie am organizat un eveniment la Pastel Chalet pentru unul dintre clienții noștri. Dacă ar trebui să alegem doar câteva cuvinte pentru a descrie locul și serviciile, atunci sintagma “ospitalitate desăvârșită” este cea mai potrivită. 
Pastel Chalet este o afacere făcuta cu mult suflet și dedicare de oameni atenți la detalii și la nevoile clientului. Amplasarea pensiunii este o invitație la reconectare cu natura, iar vizita la rezervația „Valea zimbrilor” ne-a dat ocazia să întâlnim în viața reală zimbri, căprioare și cerbi - relatările Enisei, proprietara pensiunii, transformând întreaga experiență într-o poveste magică. 
Camerele sunt îngrijite, mobilate cu mult bun gust în stil tradițional și cu mobilier pictat manual, lăsând impresia că nicio piesa nu este în plus. Experiența de la Pastel Chalet n-ar fi fost completă dacă nu am fi avut șansa să încercăm preparatele gătite în bucătăria pensiunii. Savoare, delicii și răsfăț culinar, toate într-un spațiu de poveste!
Pensiunea poate acomoda grupuri de maxim 30 de persoane, fiind adecvată și pentru activități outdoor. Pentru programele noastre, spațiul este potrivit pentru a implementa „Cucerește Vestul sălbatic”, „Cele 12 munci ale lui Hercule”, „Calendarul echipei de succes” și „Povestea Meșterului Manole”.